Arbres pleins

Elke Ierse setter is gecontroleerd op zijn gezondheid door de dierenarts (DNA en HD foto’s) en door de Raad van Beheer. Daarnaast is elke Ierse Setter is voor voorzien van een N.H.S.B. stamboom. Het fok beleid is zo dusdanig ingericht op het standhouden, bewaken en bevorderen van de gezondheid en welzijn van het ras. Wij proberen vanuit onze hobby en veel liefde het mooie ras, gezonde en evenwichtige puppies te creëren.

Chenil & pension

Gaat u op vakantie, geen nood, wij zorgen met alle liefde voor uw hond totdat u terug bent. Wij zijn voorzien van 7000m² grond, waarvan een speelweide van 65m bij 75m breed. Daarnaast beschikken wij over een logeerruimte voor de honden. Mocht geinterreseerd zijn dan kunt u altijd contact opnemen per mail of telefoon.

Fokker

Het succes van onze kennel zit niet in het blind blind fokken op de Europese showlijnen, maar ook met behulp van Amerikaanse, Australische en (Ierse) Moanroadlijn (werkhondenlijn). Door deze driekhoek teelt houden we onze honden gezond en zuiver. Daarbij kunnen wij zeggen dat de verantwoordelijkheid ten allen tijde bij DE FOKKER ligt. Deze verantwoordelijkheid is bedoeld om zowel de hond als toekomstige baas niet te kort te komen. Een belangrijk punt voor ons als fokker is het vermijden van inteelt en het signaleren van lichamelijke- en karaktergebreken. Zo streven wij ervoor om het dier gezond te houden, daarnaast geven we de dieren veel liefde en goede verzorging.

Bienvenue Pour Of The Frisionfield

Nous Jelle Kooistra et Greetje et nous ont 3 enfants, Wiebe, Arjen en Rennie.
Occupation tim-contremaître et de ma 6ème année en possession d'animaux de compagnie, lapins, poulets, perruches et de l'eau ornementale.
Autour de ma 25 année, je (Jelle) avait aussi des chevaux, mon hérédité de connaissances,
hoeking-le mouvement était en partie la base et dans mes chenil setter partir de laquelle nous 1992 course,
et bien sûr avec sa femme et sa fille ont également été donné le virus animal.

Nouvelles Vue d'ensemble

Consultez nos dernières nouvelles

De pups zijn geboren

Onze Asley (of the frision field), roepnaam Jess, is op 04-06-2023 bevallen. Het nestje bestaat uit 15 pups, waarvan 8 mâles et 7 femelles. De vader is een volbloed Ierse import van de oorspronkelijke Munroad lijn. Opmerkelijk is ook dat de besneeuwde beharing weer terug komt bij enkele van de pups. Het lijkt ons mooi om deze…

Détails

Combinatie 2023

Onze Asley of the Frision Field, roepnaam Jess, is zwanger. Op de echo zijn minimaal 7 puppy’s te zien. De Vader is de volbloed Ierse import genaamd Sheantullagh-Navajo, van de Enterse Ieren. De Eigenaar is Dhr. J Mensink. Beide Ouders zijn DNA getest. en HD- MO – Clad vrij. De puppy’s worden verwacht rond 15 Juin 2023. De…

Détails

Combinatie 2022

aukje (Luna) of the Frision Field heeft een combinatie met CH Bellary Living On A Prayer At Eireannmada. Een prachtig nestje gegeven op 9 augustus 2022. Er zijn drie reutjes en zes teefjes geboren. Beide ouders zijn HDA en CLAD vrij en zijn gecertificeerd door middel van DNA. Van dit nestje zijn nog enkele pups…

Détails

Planning 2022

Aankomende zomer hopen we een nestje in de planning met onze Luna Of The Frision Field. Luna is een dochter van Rafiki x Wytske Of The Frision Field. Luna is een gespierde setter, golvende beharing en vierkant gebouwd. Luna is HD vrij – MO vrij, clad vrij en RCD4 getest. Ook het DNA is getest. Wij…

Détails

Le comportement du Setter irlandais

Quel est le caractère de ce setter irlandais

gedrag ierse setter

Setters Irlandais sont énergiques, intelligent, copieux, et plein d'énergie. Ils ont pas instincts protecteurs, allez-y doucement avec les autres animaux, et sont bons avec les enfants. Le Setter irlandais est alerte, mais sensibles. Cette race peut être enthousiaste et fougueux, tandis que d'autres sont plus réservés.

Il est une race très doux et impulsif. Parfois, ils sont difficiles à former, probablement à cause de leur esprit indépendant, mais avec la rigueur fixe et beaucoup de pratique, Setter irlandais est une joie de posséder. Setters Irlandais sont extrêmement rapides, avec un excellent sens de l'odorat et fort sur tous les terrains et par tous les temps.

 

 • Course Impulsive

 • Très Rapidement

 • Forte odeur

 • Parfois difficile à former

 • Enfants

 • Satisfait de spectacles

 • Forte dans tous les domaines

 • Convient pour la chasse

Homesick après l'ancien temps

Un film avec nostalgie de l'ancienne génération 2003

Femmes: Ange, Guépard, Energique, Trouver, Belle Fille.

Les mâles: Max en Humphry

Uitgelichte Portfolio Overzicht

Meilleur & La plupart rétrospective populaire de nos chiens

Avec toute notre fierté que nous aimerions voir notre portefeuille de nos chiens. Ci-dessous nos points forts. Voulez-vous voir tout aller à la page de portefeuille.

 • Cochise van Claudia Damstra

 • Ierse Setter Puppys 2015

 • Terugblik Wandeltochten

 • Guépard